Smaržas - neatņemama daļa no Tava svētku tēla

Villa Mode

No novembra līdz pat janvārim netrūkst iemeslu īpaši saposties. Oficiālajām svētku dienām pieskaitot Ziemassvētku “eglīšu” un Jaungada ballīšu maratonu darba vietās, skolās un radinieku vidū, sanāk vesela svētku sezona. Pašsaprotams, ka Tavs svētku apģērbs, apavi un aksesuāri atšķiras no ikdienā nēsātā. Arī grims, visticamāk, svētkos kļūst izteiksmīgāks. Bet vai esi līdzīgā veidā domājusi par smaržām? 

Svētku smaržas, Villa Mode

Aromātu nēsāšanas paradumi ir tik dažādi un individuāli, tomēr šķiet, ka šajos laikos, kad parfimērija ir tik plaši pieejama un bieži lietota, retais cilvēks vairs glabā “īpašu, tikai svētkiem paredzētu aromātu”. Un tādā veidā diemžēl atņem savam svētku tēlam (un noskaņojumam) daļu ļoti spēcīgas, pat maģiskas burvības. 

Tāpat kā skaistām svētku kurpēm piemīt spēja padarīt gaitu vieglāku un sievišķīgāku, tāpat arī smaržām piemīt spēja ļaut piedzīvot svētkus pilnvērtīgāk un daudzkrāsaināk. Un ja svētki būs brīnumaini, tad aromāts mūžam atsauks tos atmiņā. Svētku aromāts glabās visskaistākās atmiņas - gan Tev personīgi, gan citiem par Tevi.

Esi gatava piešķirt savam tēlam šo maģisko papildu akcentu?

1. SVĒTKU AROMĀTA IZVĒLE

Villa Mode iesaka meklēt svētku smaržas nišas parfimērijas segmentā. Kāpēc?

  • Pirmkārt, tādā veidā maksimāli izvairīsies no tā, ka telpā vairākām sievietēm būs viens un tas pats aromāts. 
  • Otrkārt, nišas aromāti izceļas ar ilgu noturību. 
  • Treškārt, nišas aromātu dizains mēdz būt tik grezns un īpašs, ka pavisam noteikti ļauj pudelītei kļūt gandrīz par interjera elementu.

2. LIETOŠANA

Attiecībā uz svētku aromātu Villa Mode iesaka ievērot līdzīgus pamatprincipus, kā attiecībā uz ikdienas aromātiem, tomēr svētki ir tas gadījums, kad aromāta lietošana drīkst būt (ar mēra izjūtu) drosmīgāka.

  • Izsmidzini aromātu 2-3 pulsa vietās (aiz auss, kakla bedrītē, elkoņa iekšpusē, uz delnas, ceļgalu iekšpusē), jo tur aromāts dzīvos visilgāk. Nesabojā smaržu kompozīciju, ierīvējot delnu pret delnu. Ļauj parfīmam dabiski nožūt.
  • Vari arī izsmidzināt aromātu drēbēs (sev priekšā izpūt nelielu aromāta mākonīti, kam izej cauri, ļaujot smaržu pilieniem pieķerties audumam). Šī ir pareizā metode tiem, kam veidojas alerģiska reakcija, ja smaržas izsmidzina uz ādas.
  • Labāk mazāk, nekā vairāk. Lai gan vēlme, protams, ir sajust savu aromātu, pārspīlēt nedrīkst, jo tādā veidā var sagādāt galvassāpes ne tikai sev, bet arī apkārtējiem. Lai neriskētu, noteikti izmēģini savas jaunās smaržas vismaz divas dienas iepriekš, lai saprastu, cik intensīvas tās ir.
  • Iegādājies atkārtoti uzpildāmu aromāta pudelīti ar izsmidzinātāju, lai vari tajā iepildīt savu svētku aromātu un atjaunot pēc vajadzības. Šāda rezerves pudelīte ir labs veids, kā savu svētku aromātu uzglabāt, piemēram, darba vietā. 

3. KAD SVĒTKU SEZONA NOSLĒGUSIES

Šī ir plaša tēma, kas skar aromāta uzglabāšanu laikā, kad tas netiek aktīvi lietots. Runājot īsi, ir divi atslēgas vārdi, kas jāpatur prātā: tumsa un vēsums. Smaržu pudelīti, kas netiks lietota ilgāku laiku, uzglabā vietā, kur to pastāvīgi neskar gaisma, un vietā, kas ir drīzāk vēsa, nekā silta. Tas ir priekšnoteikums, lai aromāts veiksmīgi sagaidītu nākamo lietošanu.

Villa Mode TOP svētku aromāti 2023/2024

Svētku aromātu TOP, Villa Mode

Lesquendieu Feu De Bengale
KAJAL Joorie
Angela Ciampagna Hatria

 

Padalies komentāros, kāds aromāts Tev saistās ar svētkiem?

Atpakaļ uz blogu

Pievienojiet savu komentāru

Lūdzu ņemiet vērā, ka komentāri pirms publicēšanas tiek izskatīti, tāpēc netiek publicēti uzreiz.