Iesakām aromātu: sasildi savu ziemu ar KAJAL Joorie!

KAJAL Joorie parfimērijas forumos tiek dēvēts par gurmānu aromātu - tādām smaržām, ko mīl gardēži, dzīves baudītāji. Paklausieties, kādas piesātinātas un aromātiskas notis tajā skan: muskatrieksts, krustnagliņas, ingvers, pipari, saldā roze, medus, vaniļa, tonka pupiņas. Latvijas ziemā šīs notis pa īstam izceļas - kā sarkanas rozes baltā sniegā. Tās silda un raisa svētku sajūtas, piešķirot ziedu saldumu, greznību un krāšņumu ikdienai. Uzzini vairāk par šo juteklisko aromātu!

KAJAL Joorie nišas smaržas

KAJAL Joorie ir pieejams kopš 2018.gada. Moe Khalaf (KAJAL dibinātājs un radošais direktors) strādājot pie šī aromāta izveides, iedvesmu atradis savā bērnībā, kad vasaras brīvdienas pavadītas lauku mājā, kurā bijis fantastisks dārzs, bet tā karaliene, protams, bijusi roze. Pie šī rožu krūma mazais zēns gājis atkal un atkal, lai ieelpotu bagātīgo aromātu.

Roze, neapšaubāmi, ir šo smaržu galvenā varone. Turklāt tā ir pati sarkanākā, lielākajiem ziediem, asākajiem ērkšķiem - dzimusi karaliene un saglabās šo statusu līdz pēdējam mirklim. Šai rozei apkārt ir ne mazāk augstdzimuši bruņinieki: sākot no sīvi koksnīgā muskatrieksta līdz medum, kurš nepavisam nav cukura pārsaldināts, bet gan dabisks. Nē, patiešām, šis aromāts nepavisam nav salds tādā izpratnē, ka sastāvētu no “pūdercukura un konfektēm”. Tā saldumu veido nevis “cukurs”, bet ziedu un garšaugu dabīgais saldums. Kad bruņinieki (ingvers, pipari un pārējie) devušies atpūsties, bāzes notis sāk asociēties ar Ziemassvētkiem - silti saldu, garšvielu akcentētu aromātu. Ne velti šīs smaržas uzskata par piederīgākām ziemas sezonai.

 

AROMĀTA KOMPOZĪCIJA:

Top notis:

Muskatrieksts, krustnagliņas, ingvers, bergamote, citrons, pipari.

Sirds notis:

Roze, ilang-ilang, apelsīnu ziedi.

Bāzes notis:

Tonka pupiņas, ūda koksnes akords, muskuss, sandalkoks, medus, ciedrs, pačūlija, vaniļa.

 

Kam patiks šis kaislīgais aromāts? 

Nenāk prātā neviena jauna sieviete zem 25, kura to varētu izvēlēties. Šis, mūsuprāt, noteikti nav jaunas meitenes aromāts. To drīzāk iemīlēs sieviete, kurai ir dzīves pieredze, uz kuru atskatīties. Kura zina, kas ir sentiments, kas ir lielas kaislības un atgūšanās no lielām kaislībām, mirkļa romantikas baudīšana, nepieciešamība mīlēt sevi. 

Jāpiebilst gan, ka šis nav aromāts TIKAI sievietei, tas ir Unisex, tāpēc mēs būsim ļoti pateicīgi, ja atsauksies kāds vīrietis, kurš šo aromātu ir iepazinis, un izteiks savu viedokli par to.

VAI KAJAL Joorie IR TAVS AROMĀTS? 

JĀ, JA:

  • Tu meklē izteiksmīgu nišas aromātu.
  • Tu meklē izteiktu vakara aromātu: īpašiem, romantiskiem, saviesīgiem vakariem.
  • Tev ir svarīgs pudelītes dizains, un Tu dod priekšroku greznam, dekoratīvam un pamanāmam dizainam.
  • Tu meklē noturīgu aromātu.
  • Tu meklē aromātu, kas visvairāk piemērots aukstajai sezonai: rudenim/ziemai.

NĒ, JA:

  • Tev nepatīk rozes notis.
  • Tu mīli intensīvi sasmaržoties no galvas līdz kājām, iepūšot smaržas pat vairākas reizes dienā, un tas ir Tavs labsajūtas rituāls. Ar šo aromātu ir viegli pārspīlēt un izraisīt galvassāpes apkārtējiem - tas tik tiešām ir spēcīgs un vairāk piemērots vakaram.

NOTURĪBA* (1-5 kaķpēdiņas)

🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛

*Aromāta noturība ir atkarīga no vairākiem faktoriem: ādas tipa, laikapstākļiem, aromāta nēsātāja fiziskās spējas just smaržu, emocijām utt.

 

IEGĀDĀTIES KAJAL Joorie 100 ml

Atpakaļ uz blogu

Pievieno savu komentāru

Lūdzu ņem vērā, ka komentāri pirms publicēšanas tiek izskatīti, tāpēc netiek publicēti uzreiz.