Iesakām aromātu: mūžīgā elegance un Lesquendieu Feu De Bengale

Villa Mode

Feu De Bengale ir viens no zīmola Lesquendieu vēsturiskajiem aromātiem, un tas ir arī viens no bestselleriem. Pirmo reizi to radīja parfimērs un farmaceits Joseph Lesquendie 1925.gadā. Gandrīz 100 gadus vēlāk to atjaunoja viņa mazdēls Jérôme Lesquendieu, pielāgojot mūsdienu prasībām gan šo, gan četrus citus vēsturiskās kolekcijas aromātus.

Lesquendieu Feu De Bengale

Jā, ja runā par Lesquendieu, tad neizbēgami jārunā arī par vēsturi, jo, atšķirībā no daudziem mūsdienu uzņēmumiem, šim parfimērijas ražotājam ir sena, stipra un bagāta vēsture, kas ir viņu trumpis. Un šis trumpis atspoguļojas arī aromātos, kurus caurstrāvo pamatīgums, elegance un vārdos grūti ietērpjams pārlaicīgums, kas nekad nezaudēs savu vērtību. Īsāk sakot, šie ir aromāti, kuros ir vērts investēt. Lesquendieu parfīms, Šveices pulkstenis, kāda augstā modes zīmola soma - tikai viens no daudziem variantiem modes precēm, kurās vērts ieguldīt, lai nodotu mantojumā meitai, pati nēsātu vēl pēc daudziem gadiem, vēlāk izdevīgi pārdotu… Lesquendieu zīmola mantinieks un vadītājs šos aromātus raksturo kā modernus, mūžīgi aktuālus un nepiederīgus nevienam konkrētam stilam vai modes trendam, un šis ir ļoti precīzs raksturojums.

Lesquendieu Feu De Bengale

KO GAIDĪT, PASMARŽOJOT FEU DE BENGALE?

Vaniļu (tā ir viena no bāzes notīm), turklāt pašu labāko, kāda pasaulē atrodama. Madagaskaras vaniļa. Tā, protams, ir salda, kā jau vaniļa, bet varētu pārsteigt nevienu vien vaniļas mīļotāju, jo atklāj, kā vaniļai patiesībā ir jāsmaržo. Tā ir: 

  • mēreni salda;
  • bieza;
  • jutekliska;
  • ieskaujoša. 

Un tik noturīga, ka būs jūtama drēbēs vēl pēc nedēļas - nepārspīlējot.

Līdzās vaniļai, Feu De Bengale sajūtami arī ziedi - smalki, mirdzoši un ēteriski.

AROMĀTA KOMPOZĪCIJA:
Top notis:
Vīģe, mandele, davana.
Sirds notis:
Roze, īriss, mandarīns, tolu balzams.
Bāzes notis:
Tonka pupiņas, vaniļa, muskuss. 

KAM PATIKS ŠIS PĀRLAICĪGĀS ELEGANCES AROMĀTS?

  • Tiem, kuri meklē luksusa sajūtu.
  • Filigrāna roku darba novērtētājiem. Izcils roku darbs tiek pielietots gan parfīmu ražošanā, gan iepakojumā un noformējumā, cik vien daudz iespējams. Šis radošais process norisinās Francijas dienvidu pilsētā Grasā, kas saukta arī par parfimērijas galvaspilsētu.
  • Izsmalcinātu materiālu un dizaina cienītājiem. Pudelīšu korķi ir pārklāti ar 24 karātu tīru zeltu, piešķirot konkrētu vērtību arī iepakojumam.
  • Tiem, kuri meklē ilgnoturīgu aromātu. Jau zīmola dibinātājs Joseph Lesquendie 20.gadsimta sākumā to noteica kā prioritāti - aromātam jābūt īpaši noturīgam.

VAI LESQUENDIEU FEU DE BENGALE IR TAVS AROMĀTS? 

JĀ, JA:

  • Tu mīli vaniļas aromātu, un meklē visīstāko un dabiskāko tās izpausmi.
  • Tu meklē īpaši noturīgu aromātu, kura koncentrācija sasniedz pat 30%.
  • Tev ir svarīgs pudelītes dizains, un Tu dod priekšroku augstvērtīgiem, dārgiem materiāliem.

NĒ, JA:

  • Tev nepatīk vaniļas nots.

NOTURĪBA* (1-5 kaķpēdiņas)

🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛🐈‍⬛

*Aromāta noturība ir atkarīga no vairākiem faktoriem: ādas tipa, laikapstākļiem, aromāta nēsātāja fiziskās spējas just smaržu, emocijām utt.

IEGĀDĀTIES Lesquendieu Feu De Bengale
Lesquendieu Feu De Bengale
Atpakaļ uz blogu

Pievienojiet savu komentāru

Lūdzu ņemiet vērā, ka komentāri pirms publicēšanas tiek izskatīti, tāpēc netiek publicēti uzreiz.