Dabīgā kosmētika no Francijas ar ♥️

Villa Mode

98% dabīgas izcelsmes sastāvdaļu 🌿 Ēterisko eļļu aromāti 🌿 Nekairina ādu un nepadara to “atkarīgu” no produktiem 🌿 Mitrina, mīkstina, kopj un attīra 🌿 Godīga cena pret kvalitāti

Jā, tas ir tieši tas, ko gribam sagaidīt no labas ķermeņa kosmētikas: sākot no ķermeņa mazgāšanas līdzekļa līdz roku krēmam. Tāpēc ar lielu prieku un interesi iepazīstam dabīgās kosmētikas uzņēmumu Théophile Berthon 1867 no Francijas.

Théophile Berthon, dabīgā kosmētika, Villa Mode

LUKSUSS

Īsts luksuss ir bagātīgās un augstvērtīgās dabīgās sastāvdaļas, kuras sniedz labumu ādai, bet nesausina, nekairina un nepadara ādu “atkarīgu” no to lietošanas. Protams, mūsdienās ir nepieciešamas arī jaunākās tehnoloģijas un inovatīvas formulas, lai dabīgās sastāvdaļas ieliktu kosmētikā, kurai būs ilgs laiks jāpavada ceļā, dažādās temperatūrās, plauktos, līdz nonāks līdz atvēršanai un lietošanai. Théophile Berthon 1867 ir izdevies savienot šīs divas pasaules - vērtīgāko no dabas un inovācijas.

Théophile Berthon 1867 zelta sastāvdaļa ir olīveļļa, kura ir klātesoša visos produktos. Tāpat arī vīnogu kauliņu eļļa, mandeļu eļļa, kokosriekstu eļļa, saulespuķu eļļa, kā arī ēteriskās eļļas aromātam. Šīm sastāvdaļām piemīt gandrīz burvju īpašības, kas ļauj ādai būt mitrinātai, mīkstinātai, pabarotai, justies komfortabli un izskatīties lieliski.

VILLA MODE PIEDĀVĀ:

Mazgāšanās līdzeklis dušai vai vannai

Tas lieliski puto, bet tā nav dušas želeja. Tās ir šķidrās ziepes, pēc kuru lietošanas āda kļūst tīra un vienlaikus nepaliek sausa, jo par to rūpējas super-sastāvs, kur galvenajā lomā ir 80% olīveļļas un 20% kokosriekstu eļļas. Iepazīsti tuvāk šķidrās ziepes ar ēterisko eļļu aromātiem!

Šķidrās ziepes ķermenim, Théophile Berthon

Ķermeņa sviestkrēms

Īsts atradums visiem, kuru āda, īpaši aukstajā sezonā, paliek izteikti sausa, jutīga, diskomfortā. Šis Théophile Berthon sviestkrēms ir risinājums visiem raupjajiem elkoņiem, sausajiem papēžiem, kairinātajai ādai. Tas ir maigs, barojošs, dziedējošs un aromātisks. Lieto regulāri, lai aizsargātu un koptu prasīgu ādu! Iepazīsti tuvāk!

Ķermeņa krēms, Théophile Berthon

Sausā eļļa

Parocīgs ādas un matu kopšanas līdzeklis ikdienas lietošanai: ātri iesūcas, dāsni baro un mitrina, fantastiski smaržo. Pieejami 3 aromāti: mandeļu, īrisa un citrusa&neroli. Iepazīsti tuvāk!

Sausā eļļa ādai un matiem, Théophile Berthon

Roku krēms

Rokas ir mūsu uzticamais “darba instruments”, bet nez kāpēc bieži par tām piemirstam un ievērojam vien tad, kad roku āda jau ir kļuvusi raupja, sausa vai pat iekaisusi. Théophile Berthon roku krēmi ir attaisnojams iemesls, lai brauktu uz Franciju atkal un atkal. Labā ziņa, ka šobrīd tie ir arī Latvijā. Joks, protams. Tomēr iesakām izmēģināt un izjust uz savu roku ādas, cik lutinoši iedarbojas tādas aktīvās sastāvdaļas kā Provansas medus, vīnogu kauliņu eļļa, olīveļļa, saulespuķu eļļa un vitamīns E. Iepazīsti tuvāk!

Roku krēms ar dabīgu sastāvu, Théophile Berthon

ZIEPJU VĀRĪTĀJI

Pāris fakti par Théophile Berthon vēsturi, lai varam saprast, ar cik profesionāliem savas jomas ekspertiem mums darīšana. 

  • Théophile Berthon eļļu un ziepju fabrika Francijā, Provansas reģionā darbojās kopš 19.gadsimta otrās puses.
  • Provansas reģions ir bagāts ar olīvkokiem, tāpēc pašsaprotams, ka pilsētas iedzīvotāji nodarbojās ar olīvkoku audzēšanu, olīveļļas tirdzniecību un aizsāka arī to izmantot kopšanas un kosmētikas līdzekļu sastāvā. 
  • 19.gadsimta beigās Salon-de-Provence pilsētiņa bija kļuvusi par ziepju ražošanas un tirdzniecības centru. Vēl šodien nopērkami pavisam vienkārši ziepju kluči - no tīras olīveļļas, bez konservantiem.
  • 20.gadsimta jaunie atklājumi (putojošas dušas želejas ar laureth sulfate sastāvā un pulverveida mazgāšanas līdzekļi) iedragāja ziepju veiksmes stāstu, jo cilvēki vēlējās izmēģināt ko “jaunu un šķietami ērtāku”.
  • 2009.gadā visiem jau bija zināms fakts, ka “jaunais un šķietami ērtais” ne vienmēr ir labs cilvēka ādai, tāpēc Théophile Berthon iegūst jaunu stimulu izstrādāt inovatīvas formulas, kas vienlaikus ir ērtas lietošanā un nekairina ādu.
  • 2012.gadā Théophile Berthon tradicionālās ziepju fabrikas strādā ar pilnu jaudu, jo ir atrasts ceļš kā cietās ziepes (ar visām to labajām īpašībām un bez kaitīgām sastāvdaļām) pārvērst šķidrajās.
  • Kopš 2014.gada Théophile Berthon paplašina produktu klāstu, jo cilvēki aizvien vairāk novērtē dabīgo sastāvdaļu spēku, vienlaikus pieprasot mūsdienīgas formulas un produktu veidus.

Iegādājies un iepazīsti Théophile Berthon dabīgo kosmētiku! Jo ikvienam kosmētikas produktam, pat ikdienišķam ķermeņa mazgāšanas līdzeklim, ir jābūt kvalitatīvam un nekaitīgam. Esi prasīgs!

Atpakaļ uz blogu

Pievienojiet savu komentāru

Lūdzu ņemiet vērā, ka komentāri pirms publicēšanas tiek izskatīti, tāpēc netiek publicēti uzreiz.