Aizkulisēs: kurus aromātus es nēsāšu šajā rudenī

Villa Mode blogs

Sveiki, Villa Mode lasītāji! Priecājos jūs redzēt! 

Rudens ir oficiāli iestājies. Un es no visas sirds mīlu rudeni visās tā izpausmēs. Ne tikai dienās, kad krāsainās lapas mirdz zelta saulē un virtuvē smaržo nupat no meža atnestās sēnes. Mīlu arī tajās dienās, kad spēcīgais, drēgnais rudens vējš lapas no kokiem ir nopūtis un tās sāk trūdēt. Arī tajās, kad saulīti aizklāj biezi, pelēki mākoņi un kailos koku zarus apskauj migla. Kad dzestrais gaiss dzeļ degunā. Kad plosās vētras. Rudenī mostas mana iekšējā enerģija un siltums, ko spilgti izjūtu iepretim laikapstākļiem, kas daudzos raisa drūmu noskaņojumu un melanholiju. Un, protams, man ir rudens aromātu garderobe, kuru es vēlos parādīt arī jums, parfimērijas cienītāji!
Villa Mode Fall Scents Blog

EISENBERG

Diabolique

Eau de Parfum for Women

Eisenberg Diabolique Villa Mode blogKopš 2017.gada vēla rudens šo saucu par savu signature aromātu rudenim. Tieši vēsajā gadalaikā, kad gaisā virmo visiem pazīstamā "rudens smarža", kuras avots ir lēni trūdošas lapas un augi, šī aromāta notis ieskanas pašā pilnībā. Laikā, kad parfimērijā vēl biju iesācēja, es šo smaržu saucu par "vilinošām, bet indīgām savvaļas zālītēm". Šodien, kad zinu mazliet vairāk, es atpazīstu, ka tas ir spirgti saldenais kardamons - ingvera radinieks, kas rotaļājas ar saulaino mandarīnu. Tam seko pūderīgais īriss un vijolīte. Bet beigu beigās mani ieaijā noslēpumainais sandalkoks: dziļš, silts un pieklusināti maigs. Villa Mode sortimentā šī aromāta diemžēl (vismaz pagaidām) nav, bet esmu jau laikus nodrošinājusies ar 100 ml pudelīti, ar ko sevi lutināt rudenī.

ANGELA CIAMPAGNA

Hatria

Extrait de Parfum for Women and Men

Angela Ciampagna Hatria Villa Mode blogAngela Ciampagna aromāti ir viens no maniem jaunajiem nišas aromātu intereses objektiem. Vasaras karstumu baudīju ar vīraka un ziedu Rosarium (iztēlojieties, kad +30 grādos ieejat vēsā baznīcā, apsēžaties un ļaujat sakarsušajam ķermenim un prātam atkal nonākt harmonijā). Tagad, rudenī, ļaušos rozes vilinājumam - jo Hatria roze ir itāliska, jutekliska, silta, dzīva. Daži šo aromātu dēvē par gurmānisku un saka, ka tas piestāv Halovīna svinībām. Es tajā meklēju dzīvi apliecinošo rozi, kaut neesmu rozes nots mīlētāja. Bet tieši rudens vēsumā rozes aromāts sevi izpauž jaunā veidā, kļūstot par patiesu karalieni, kad to vairs netraucē citu ziedošu ziedu klātbūtne.

LESQUENDIEU

Feu de Bengale

Eau de Parfum

 Lesquendieu Fleur de Bengale Villa Mode blogŠis aromāts ir manu rudens īpašo, svinīgo vakaru aromāts. Kā īstens gourmand kategorijas pārstāvis, tas lutina ar vaniļas, mandeļu un īrisa saldi siltajām, biezajām notīm. Bet absolūtā, neapšaubāmā elegance nāk no vīģēm un rozes. Dizains liecina par šī aromāta statusu - katras Lesquendieu smaržu pudelītes korķi rotā dekors no 24K zelta. Pats uzņēmums pastāv kopš 1903.gada, un cauri laiku griežiem tam izdevies saglabāt atbilstību luksusa un augstākās kvalitātes statusam. Savukārt es to plānoju nēsāt pašos īpašākajos vakaros, kad tiks uzvilkta mazā, melnā vakarkleitiņa un no kastes tiks izņemtas arī Gucci satīna siksniņkurpes - elegantai svētku sajūtai.

Pastāsti komentārā, kuras smaržas Tu nēsāsi šajā rudenī?

Atpakaļ uz blogu

Pievieno savu komentāru

Lūdzu ņem vērā, ka komentāri pirms publicēšanas tiek izskatīti, tāpēc netiek publicēti uzreiz.